Grafikai tervezés

Grafikai tervezés:
Grafikai tervezés: 4000ft/óra

Segítünk egyedi ötletei megvalósításában! Szerkesztéshez a nyersanyago(ka)t (szöveget, képeket, vektoros alakzatokat… – és egy tervezetet, skiccet a végeredményről) hozzák el pendrive-on, vagy küldjék el e-mail címünkre.
Nyitott forrásfájlok kezeléséért (ai, psd) felelősséget nem vállalunk!
A szerkesztési díjat 1000 Ft/negyedóra egységben számoljuk el. Például egy névjegykártya szerkesztése legtöbb esetben negyed-, félórát igényel, de már egy katalógus összeállítása több órát.
A szerkesztést nem azonnal végezzük el, de csak a nettó idő kerül kiszámlázásra. A szerkesztett anyagot elküldjük korrektúrára, jóváhagyásra. A szerkesztési időbe az egyes korrektúra fordulók idejét is beleszámoljuk.

Az általunk szerkesztett fájlok kiadásának díja a grafikai munka értékének 20%-a (min. 2000 Ft).
Kéziratok gépelését 1000Ft/kéziratoldal ellenében vállalunk.

 

A „MEGSZERKESZTETT ANYAG” leadásának módja

/Csak a lentiek szerinti anyagleadás esetén nem számítunk fel szerkesztési munkadíjat/

Fájlformátum: Nyomdakész CMYK Composite (nem színre bontott) PDF, vagy egy rétegből álló TIFF állomány (LZW tömörített).

Betűtípusok/fontok: A fájlban lévő összes betűtípus (font) legyen beágyazva vagy legörbítve.

Szöveg: A leadott anyagot nem feladatunk megolvasni, természetesen a szembeötlő hibák esetén – ha észrevesszük – szólunk. Minden esetben biztosítjuk az első nyomat jóváhagyását, ha kérik. A tartalmi és nyelvtani hibákért, hozott anyagnál ill. a korrektúra elfogadása után nem áll módunkban reklamációt elfogadni.

Képi állományok: CMYK, 300 DPI, lehetőleg nem jpg tömörített fájlok.

Oldalak: Az anyagon minden esetben szerepeljenek vágójelek, passzerjelek. Ha utófeldolgozásra is szükség van akkor hajtás, biegelés, perforáláshoz tartozó jeleket is kérjük szerepeltetni. Minden jel kifutón kívül legyen, regisztrációs színnel.
Nagyobb terjedelmű kiadványok anyagait egy fájlban, oldalakra bontva, egyértelmű megnevezéssel kérjük. Nem oldalpárban !
Az üres oldalak is a megfelelő helyen kell, hogy legyenek ! ( ellenkező esetben a kilövésnél az oldalak elfognak „csúszni” )
A különböző kötési módoknál a gerincvastagságot is figyelembe kell venni.

Méretek: Vágott méret esetén a dokumentum mérete, orientációja egyezzen meg a megrendelésben szereplővel. A szedéstükör a vágástól 5 mm-re kezdődjön. Kifutó anyag esetén + 3-3 mm-es ráhagyást kérünk.

Adathordozók: Anyagát leadhatja pendrive-on vagy 10 MB-ig e-mailen.

Egyéb: Nagyobb vagy bonyolultabb munkákhoz lemodellezett mintadarabot, „nyomat eredetit”, forgatókönyvet, látványtervet stb. várunk, mindent ami egyszerűsítheti a feladatot és amivel az utólagos félreértések elkerülhetőek.

Menü